VELKOMMEN TIL MISTER MINIT

MISTER MINIT er verdens ledende merkevarekjede når det gjelder skomaker-tjenester, nøkkelkopiering, gravering og søm-reparasjoner. MISTER MINIT har en omfattende global tilstedeværelse med rundt 3200 butikker i 24 land, hvorav 50 butikker i Norden.

I Norge ble MISTER MINIT etablert i 1962.  Dette har vært over 55 års suksess, basert på kvalitetshåndverk, enkelhet, og tilgjengelighet.

Skoreparasjoner

Du skal feste, men baksiden av favoritt støvlene dine er ødelagt. Viktig møte med nye kunder hvor første inntrykk er alt, men skoene dine gir alt annet enn et godt inntrykk. De nye italienske mote støvlene du kjøpte er flotte å se på, men de er ikke gode. Dette er scenariet vi alle kan gjenkjenne. Det er nettopp hvorfor våre MISTER MINIT butikker rundt om i verden har blitt markedsledere. Mens du venter på en pokker, vil vi øve, sy, repetere, lese og alt annet som handler om skoseparering. Kom inn til din nærmeste MISTER MINIT, og vi vil hjelpe deg med dine skoproblemer.

Skotilbehør

Vår egen fabrikk produserer også førsteklasses produkter, våre produkter gjennomgår kvalitetsprøver for å gi det beste skogbruket til deg som kunde. Vårt sortiment dekker alt fra skoprems, rengjørings- / beskyttelsesprodukter, skosler, ulike typer skovl / støvelhenger. Vi tilbyr også et bredt utvalg av såler som gjør det mer komfortabelt hver dag.

Vi har regelmessige kampanjer på våre MISTER MINIT produkter – HOLD UT!

Spør MISTER MINITs fôr / såler neste gang du besøker en MISTER MINIT-butikk eller send oss en e-post via vårt kontaktskjema, og våre eksperter vil veilede deg.

Nøkkel- og låseservice

I Mister Minit har vi nøkler for hus, hytte, bil, båt, MC, moped, sykkel, campingvogn, møbler, boder mm.

Vi tilbyr også salg og reparasjon av lås og låsetilbehør.

Vi skal alltid gjøre vårt ytterste for å finne nøkkelen som kunden etterspør. Har vi ikke nøkkelen inne, hjelper vi å skaffe den via våres samarbeidspartnere. Vi har et sterkt engasjement for kvalitet og service og gir ALLTID garanti på våre produkter og tjenester.

Gravering

Vi kan tilby våre kunder gravering på dagen, uansett om det er et dørskilt, postkasseskilt eller et kjært smykke,noe svært få andre aktører gjør pr i dag.

Trøtt av all reklame? Kanskje det er på tide med et skilt med “Ikke reklame, takk”? Hvorfor ikke krone den nye inngangsdøren med et fint dørskilt? På MISTER MINIT kan du bestille alt fra standardiserte dørskilt til enkeltgravering av bilderammer, ringer eller kopper. Bare kom til din nærmeste MISTER MINIT-butikk for å se vårt utvalg av skilt og konsultere våre ansatte om graveringstjenestene du ber om.

Vi kan tilby deg skreddersydde skilt i messing, aluminium, akryl, tre og mye mer. Hvis du har spesielle forespørsler om gravering, kom så til oss i nærmeste butikk, så vi kan trygt finne en løsning sammen.

 

Klokkereparasjoner

Vi hjelper kundene våres med enkle klokkeservicetjenester som batteriskifte, bytting av klokkereim eller andre utskiftningstjenester. Vi gir ALLTID garanti for vårt utførte arbeid.

Vi bruker alltid batterier med den nyeste teknologien, som lar deg holde klokken tikkende flere ganger lengre enn de vanlige.

Reparasjon av  vesker

Vesker er tilgjengelige i alle former og farger. Noen store og noen små. Noen reiser rundt i verden mens andre brukes svært sjelden. Ja, hva en slags bag du må ha, kan MISTER MINIT hjelpe deg. Det kan enten være glidelåsen som må byttes ut eller beltet styrkes.